ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023

  Ο αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων  το ετος 2023-24 καθορίζεται σε οχτακόσιους πενήντα (850 ) και εκείνων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών σε εξήντα (60). Η κατανομή των θέσεων που εμφαίνονται στους παρακάτω πίνακες ανά σύστημα συμμετοχής και κατηγορία υποψηφίων περιγράφεται λεπτομερώς στο Παράρτημα 2 της παρούσας Προκήρυξης.Δείτε εδώ   ΑΙΤΗΣΕΙΣ:ΜΕΧΡΙ 17/2/2023     ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Όσοι/ες υποψήφιοι/ες έχουν σημειώσει στην αίτηση συμμετοχής (κεφ. III ενότ. Β) ότι υπάγονται σε ειδική κατηγορία (πολύτεκνοι, τέκνα αναπήρων και θυμάτων πολέμου κ.λπ. – τρίτεκνοι), κρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αρχικά με τη γενική σειρά και εφόσον δεν συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα μόρια για την εισαγωγή τους στην οικεία Σχολή, κρίνονται με την αντίστοιχη ειδική κατηγορία.  Συνακόλουθα, οι υποψήφιοι/ες που υπάγονται σε ειδική κατηγορία, διεκδικούν αρχικά την εισαγωγή του ς στις Αστυνομικές Σχολές από τις θέσεις της γενικής σειράς, διαγωνιζόμενοι/ε

Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών/ τριών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών/ τριών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023
Τμήμα  Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών / Τμήμα Βιολογίας /
Τμήμα Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
                                                                                                               
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ
Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης δέχεται αιτήματα για ενημερώσεις και εκπαιδευτικές εκδρομές μαθητών/ τριών με τους ακόλουθους τρόπους:
(α) Επίσκεψη της ομάδας προβολής σε Λύκειο και παρουσίαση της Επιστήμης Υλικών στους μαθητές διάρκειας περίπου μιας ώρας, σε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννόησης.
(β) Επίσκεψη μικρής ομάδας μαθητών Λυκείου (έως περίπου 25 άτομα) στο Πανεπιστήμιο, με διάλεξη, ξενάγηση, επίσκεψη σε εργαστήρια και επίδειξη πειραμάτων, σε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννόησης.
(γ) Επίσκεψη μεγάλης ομάδας μαθητών Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου (έως περίπου80 άτομα), με διαλέξεις, ξενάγηση και επίσκεψη σε εργαστήρια, κατά τις ημέρες Πέμπτη (έως 31/1/23) ή Τετάρτη (από 1/2/23 και μετά).
(δ) Επίσκεψη μαθητών και συμμετοχή στην ημερίδα ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. -13:00 στο Αμφιθέατρο Πετρίδη στο Πανεπιστήμιο. Η ημερίδα θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.
(ε) Συμμετοχή σε διαδικτυακές ημερίδες για την Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών την άνοιξη του 2023, σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν αργότερα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δρ. Εμμανουήλ Στρατάκης, email: mstratakis@materials.uoc.gr / τηλ.2810394291.
Για τον προγραμματισμό επίσκεψης, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη αίτηση.
ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ενημερώσεις για μαθητές  της B’ και της Γ’ Λυκείου. 
Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, μία φορά την εβδομάδα (Πέμπτη) και ώρα 09:30 π.μ. – 13: 00 κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Κ. Κουϊμτζόγλου Έλενα (ΕΔΙΠ), email: elenakou@uoc.gr / τηλ. 2810 394460
κ. Αικατερίνη Σιακαβάρα (ΕΔΙΠ), email: a.siakavara@uoc.gr  / τηλ. 2810394463
Για τον προγραμματισμό επίσκεψης, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη αίτηση.
 
ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
Το Τμήμα Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ενημερώσεις για μαθητές των τάξεων  της Β’ και Γ’ Λυκείου.
Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης από 31 Ιανουαρίου 2023 έως 3 Φεβρουαρίου 2023 από τις 9:00 π.μ. έως 14:00
Υπεύθυνη καθηγήτρια: κ. Ελένη Τζανάκη, email: etzanaki@tem.uoc.gr / τηλ. 2810 393747   
Εκπρόσωπος Επικοινωνίας: κ. Ελένη Καφάτου, email: ekafatou@uoc.gr / τηλ. 2810-393705
Για τον προγραμματισμό επίσκεψης, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη  αίτηση.