Κατάταξη 15 Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού έτους 2022

Προκηρύσσεται διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) δεκαπέντε (15) Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) ειδικότητας Υγειονομικού, προερχόμενων από ιδιώτες πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.).
 
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΣΕΩΝ
1. Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ανά ειδικότητα προέλευσης από κατόχους πτυχίου τμήματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, σύμφωνα με το επόμενο Κεφάλαιο και ως ακολούθως:
 
Α. Νοσηλευτές [θέσεις: οκτώ (8)] [ΚΩΔ. 100]
Β. Βοηθοί Ακτινολογικού Εργαστηρίου [θέσεις: τέσσερις (4)] [ΚΩΔ. 200]
Γ. Βοηθοί Μικροβιολογικού Εργαστηρίου [θέσεις: τρεις (3)] [ΚΩΔ. 300]
 
2. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε μια (1) μόνο ειδικότητα προέλευσης.
 
3. Σε περίπτωση που αριθμός προκηρυχθεισών θέσεων μιας ειδικότητας από τις αναφερόμενες στο παρόν Κεφάλαιο δεν καλυφθεί, οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως ακολούθως:
 
α. Κενές θέσεις ειδικότητας Νοσηλευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων:
«Βοηθών ακτινολογικού εργαστηρίου», «Βοηθών μικροβιολογικού εργαστηρίου».
β. Κενές θέσεις ειδικότητας Βοηθών ακτινολογικού εργαστηρίου συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών», «Βοηθών μικροβιολογικού εργαστηρίου».
γ. Κενές θέσεις ειδικότητας Βοηθών μικροβιολογικού εργαστηρίου συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών», «Βοηθών ακτινολογικού εργαστηρίου».