3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

 Έγκριση διεξαγωγής του μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: «3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη» του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ, Δ.Τ. Envolve Entrepreneurship Greece για μαθητές/τριες Δ.Ε. της χώρας- σχ. έτος 2022-2023. Σχετικό έγγραφο: το με αρ. πρ. 123575/Δ2/07-10-2022 εισερχόμενο έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.
 
Σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 54/06-10-2022 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο: «3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη» του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ, Δ.Τ. Envolve Entrepreneurship Greece που
απευθύνεται σε μαθητές/τριες σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού (Γ’ τάξης Γυμνασίου/Δ’ τάξης Ειδικού Γυμνασίου και όλων των τάξεων Λυκείου όλων των τύπων, Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) και θα υλοποιηθεί από τις 3 Οκτωβρίου 2022 έως και τις 7 Μαΐου 2023.
 
Η έγκριση δίνεται για το σχολικό έτος 2022-23, υπό τις εξής προϋποθέσεις:
 
 1. Η συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών στο εν λόγω πρόγραμμα να είναι προαιρετική και να
πραγματοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων και
Διδασκουσών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία για τις σχολικές δράσεις στο πλαίσιο της σχολικής ζωής. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η μη παρακώλυση του σχολικού προγράμματος και η ασφάλεια των  μαθητών/μαθητριών.
2. Η συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών στον μαθητικό διαγωνισμό και στην πλατφόρμα αυτού να πραγματοποιείται με την ενυπόγραφη συγκατάθεση, κατόπιν πλήρους ενημέρωσης, των γονέων/κηδεμόνων τους.
3. Τα έργα των μαθητών/τριών να υποβάλλονται προς κρίση μόνο στην Επιτροπή Αξιολόγησης του εν λόγω διαγωνισμού και να μην εντάσσονται στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του σχολείου ή στην εν γένει αξιολόγηση των μαθητών/τριών. Όλοι/ες οι εμπλεκόμενοι/ες να λάβουν έπαινο συμμετοχής.
 
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον συντονιστή κ. Νούσια Αλέξανδρο στο τηλέφωνο: +30 216 809 9155, στο email: teamgr@envolveglobal.org και στην ιστοσελίδα www.envolveglobal.org