Υποτροφία 2021 στο τμήμα ΠΜΣ «Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία» Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στις «Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με την επιστήμη της πληροφορικής, τα πληροφοριακά συστήματα και τη διοικητική επιστήμη. 
Σε αυτά τα πλαίσια, το ΠΜΣ παρέχει καινοτόμα ακαδημαϊκή και επιστημονική γνώση σε γνωστικά αντικείμενα της επιστήμης της πληροφορικής και των πληροφοριακών συστημάτων ώστε να παρέχει εξειδίκευση στους παρακάτω τομείς:
  • Προηγμένες τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής με έμφαση στις τεχνολογίες διαδικτύου, ασύρματων και κινητών επικοινωνιών, ρομποτικής και ανάλυσης/ ευφυούς διαχείρισης δεδομένων.
  • Σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων σε οργανωσιακό και επιχειρησιακό επίπεδο.
  • Ανάπτυξη σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων σε τομείς αιχμής, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και η βιοϊατρική.
Τα μαθήματα του ΠΜΣ στις «Ψηφιακές Εφαρμογές και την Καινοτομία» καλύπτουν τους παρακάτω άξονες-στόχους:
  • Άξονας Α: Διεύρυνση των επιστημονικών δεξιοτήτων των φοιτητών σε σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνολογίες ανάλυσης και υιοθέτησης πληροφοριακών συστημάτων.
  • Άξονας Β: Ικανότητα ανάπτυξης και διαχείρισης καινοτομίας σχετιζόμενη με την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.
  • Άξονας Γ: Εξειδίκευση στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών σε κάθετα πεδία εφαρμογών που σχετίζονται με κρίσιμους κλάδους ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Σεπτέμβριος 2021
Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ.