Τίτλος σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 Δημοσιεύτηκε (ΦΕΚ 2987/τ.Β’/08.07.2021) η απόφαση (78075/Ζ1/30.06.2021) του υφυπουργού Παιδείας κ. Αγγ. Συρίγου για την απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου  τίτλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που λειτουργεί στην Πάτρα. Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών, που οργανώνεται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Το Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρει βασική εκπαίδευση διάρκειας έξι (6) εξαμήνων και τέσσερις (4) εξειδικεύσεις (κατευθύνσεις σπουδών) διάρκειας τεσσάρων (4) εξαμήνων, οι οποίες είναι:

  • Ενεργειακών Συστημάτων
  • Σημάτων, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων Ηλεκτρονικής,
  • Υπολογιστών και Συστημάτων
  • Πληροφορικής
Περισσότερες πληροφορίες εδώ