Ημερίδα: Διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων

 Ημερίδα με θέμα: "Διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων" με Ομιλήτρια την Άρτεμις Κ. Τσίτσικα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ,Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Στα πλαίσια του Προγράμματος «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» (8ος κύκλος) η 7η Συνάντηση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου, ώρα 18:15,στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, Α. Παπανδρέου 74. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της Δομής Επαγρύπνησης στο Διαδίκτυο, της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και του Δήμου Χανίων. 

Ο 8ος κύκλος των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς"
πραγματοποιείται από το ΠΜΣ "Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), σε συνεργασία με άλλους φορείς και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.)