ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΝΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ YΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Αγαπητοί συνεργάτες,

σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας παρέχει έκπτωση 30% για τη μετακίνηση μαθητών των σχολείων της Κρήτης προκειμένου να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών.

Η παροχή αφορά τους μαθητές που θα ταξιδέψουν στις γραμμές Κρήτης, καθώς και τους γονείς ως συνοδούς, προκειμένου να μετέχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών που θα πραγματοποιηθούν από 6 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου 2023.

Η χορηγία περιλαμβάνει θέσεις ανάλογα με την διαθεσιμότητα.Σε περίπτωση που οι μετακινήσεις περιλαμβάνουν Ι.Χ. οχήματα , παρακαλούμε όπως λαμβάνετε υπόψιν σας και τα πακέτα προσφοράς που περιλαμβάνει η Εμπορική Πολιτική της εταιρείας.

Προσοχή: Κατά την έκδοση των εισιτηρίων παρακαλούμε να επιδεικνύουν οι μαθητές σχετική βεβαίωση του Δ/ντή του σχολείου τους ή εναλλακτικά την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023, η οποία φέρει την σφραγίδα του σχολείου και την ταυτότητα/διαβατήριο τους.

Τα εισιτήρια θα αναγράφουν το ORDER NO: 23/422/O30/LK και μπορούν να παραλαμβάνονται από τα Λιμενικά Γραφεία της Εταιρείας στον Πειραιά, τη Σούδα και το Ηράκλειο