Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024

  Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 45239/Δ2/20-04-2023 εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Διαδικασία  εισαγωγής μαθητών στην Α ́ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023- 2024» σας ενημερώνουμε για τα εξής: Η διαδικασία για την επιλογή των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α ́ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων θα πραγματοποιηθεί τις εργάσιμες ημέρες από 19 έως 22 Ιουνίου 2023 και θα ξεκινήσει  ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Σχολεία τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 10.00 με τη γραπτή  εξέταση των υποψηφίων [ακρόαση ηχητικού δίσκου (cd)]. Μετά την ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης η διαδικασία εισαγωγής θα συνεχιστεί την ίδια ημέρα με την εξέταση των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή. Αναλόγως του αριθμού των  αιτήσεων η διαδικασία της εξέτασης των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή δύναται να  διαρκέσει έως την 22 η Ιουνίου 2023. Για το πρόγραμμα των εξετάσεω

ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΝΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ YΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Αγαπητοί συνεργάτες,

σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας παρέχει έκπτωση 30% για τη μετακίνηση μαθητών των σχολείων της Κρήτης προκειμένου να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις Στρατιωτικών Σχολών.

Η παροχή αφορά τους μαθητές που θα ταξιδέψουν στις γραμμές Κρήτης, καθώς και τους γονείς ως συνοδούς, προκειμένου να μετέχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών που θα πραγματοποιηθούν από 6 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου 2023.

Η χορηγία περιλαμβάνει θέσεις ανάλογα με την διαθεσιμότητα.Σε περίπτωση που οι μετακινήσεις περιλαμβάνουν Ι.Χ. οχήματα , παρακαλούμε όπως λαμβάνετε υπόψιν σας και τα πακέτα προσφοράς που περιλαμβάνει η Εμπορική Πολιτική της εταιρείας.

Προσοχή: Κατά την έκδοση των εισιτηρίων παρακαλούμε να επιδεικνύουν οι μαθητές σχετική βεβαίωση του Δ/ντή του σχολείου τους ή εναλλακτικά την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023, η οποία φέρει την σφραγίδα του σχολείου και την ταυτότητα/διαβατήριο τους.

Τα εισιτήρια θα αναγράφουν το ORDER NO: 23/422/O30/LK και μπορούν να παραλαμβάνονται από τα Λιμενικά Γραφεία της Εταιρείας στον Πειραιά, τη Σούδα και το Ηράκλειο