Ερωτηματολόγιο για την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς για γονείς με παιδί στο φάσμα του αυτισμού από το Πανεπιστήμιο Πατρών

 Αν απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο αυτό θα έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε δωρεάν σε μια συνεδρία από την υποψήφια διδάκτωρ Χούσου Μελίνα, SLP, M.S.Ed., BCBA, LBA,  όπου θα ενημερωθείτε για την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς-ΑΒΑ.

 
Το ερωτηματολόγιο που έχετε στα χέρια σας είναι απολύτως προσωπικό και ανώνυμο. Σκοπός του είναι να αξιολογηθεί το κατά πόσον οι γονείς με παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού λαμβάνουν επαρκή ενημέρωση σχετικά με την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς - ΑΒΑ ως μία μέθοδο θεραπευτικής προσέγγισης. 

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και τα αποτελέσματα θα συμβάλουν στην βελτίωση της ενημέρωσης στο μέλλον, και κατ' επέκταση και στην αύξηση του ποσοστού παιδιών με Αυτισμό που λαμβάνουν αποτελεσματική θεραπεία συμπεριφοράς. 

Σας παρακαλούμε να απαντήσετε με κάθε ειλικρίνεια. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Όλες οι απαντήσεις είναι ενδιαφέρουσες για την έρευνά μας. Ο χρόνος που απαιτείται για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι περίπου 15'.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και οι απαντήσεις σας θα είναι αυστηρά κωδικοποιημένες και μη αναγνωρίσιμες. Όλα τα δεδομένα θα αποθηκευτούν, αναλυθούν και αναφερθούν με βάση τη νομοθεσία για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία θα κρατηθούν μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και μετά θα διαγραφούν. Η διενέργεια της παρούσας μελέτης έχει λάβει την έγκριση της επιτροπής ηθικής καΙ δεοντολογίας.

Δείτε εδώ το ερωτηματολόγιο.