«ΠΥΞΙΔΑ» 2022: πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού Περ.Στερεάς Ελλάδας

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βελτιώνει και καθιερώνει την «ΠΥΞΙΔΑ» το καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού με σταθερό στόχο να φέρει κοντά τους εφήβους μας σε ανθρώπους με διακεκριμένη επαγγελματική πορεία, κυρίως από τη Στερεά Ελλάδα.

Η «ΠΥΞΙΔΑ» περιλάμβανε και φέτος δωρεάν webinars επαγγελματικής σταδιοδρομίας που πραγματοποιηθηκαν 4 - 20 Απριλίου 2022 και παρουσιάστηκαν 47 επαγγέλματα σε 14 ενότητες. Επιπλέον, η «ΠΥΞΙΔΑ» περιλάμβανε φέτος δωρεάν Ημερίδες Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και δωρεάν “ARISTON test”. Οι μαθητές/τριες που συμμετείχουν στις ημερίδες και στα webinars πραγματοποιήσαν το πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού “ARISTON test”, αναλύοντας και εξετάζοντας τις δεξιότητές τους, τη δομή της προσωπικότητας, καθώς και τα ενδιαφέροντα τους, προτείνει συγκεκριμένα επαγγέλματα/ειδικότητες και τα αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας.

Δείτε εδώ όλα τα playlists με τα video από τα σεμινάρια με πληροφορίες για τα 47 επαγγέλματα(Δείτε εδώ τη λίστα με τα επαγγελματα)