Εγγραφές στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο 2022-23» του Δήμου Χανίων

 Ο Δήμος Χανίων, και ειδικότερα το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεA και Ισότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού,  σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων  υλοποιούν και φέτος για 11η συνεχή χρονιά τον θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου».
Όπως γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων από τους διοργανωτές,  οι εγγραφές ξεκινούν από την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 έως την Τρίτη 5  Ιουλίου  2022.
.Επισημαίνεται ότι στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Χανίων συμμετέχουν 19 Φροντιστήρια, το πλήθος των θέσεων, που καθορίζεται ετησίως, προσεγγίζει τις 30 – 40, ενώ στους μαθητές δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης είτε του πλήρους πακέτου των μαθημάτων είτε μεμονωμένων μαθημάτων και των τριών τάξεων του Λυκείου.
Για τις απαραίτητες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεA και Ισότητας, Κυδωνίας 29, Ισόγειο Δημαρχείου, κατά τις ώρες 9.00 – 14.00, και στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας: 2821341693.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η σχετική αίτηση είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο: https://www.chania.gr/eksypiretisi/koinonikes-domes/koinwniko-frontistirio.html.
Ποιοι το δικαιούνται;
Οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα του φροντιστηρίου του παιδιού.
 
Τι χρειάζομαι για την κατάθεση;
1.Αίτηση συμμετοχής
2.Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Ειδικού Δελτίου ταυτότητας ομογενούς ή άδεια παραμονής.
3.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4.Εκκαθαριστικό εφορίας του έτους 2020
5.Αντίγραφο Ε1 δήλωσης του έτους 2020
6.Ε9
7.Τίτλος απόλυσης μαθητή ή Αποδεικτικό φοίτησης του προηγούμενου σχολικού έτους
Επίσης, τη Δευτέρα 4/7/2022, από τις 17.30 έως τις 20.30, στο Κ.Α.Μ., διοργανώνεται ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού και ενημέρωση συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου από την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων. Καλεσμένος ομιλητής ο σύμβουλος σταδιοδρομίας, ερευνητής, Στράτος Στρατηγάκης.  
Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.