ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 2022-2023

Καλούνται όσοι έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εισιτήριες εξετάσεις του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, να υποβάλουν από 1 έως και 10 Ιουνίου 2022, τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων [Κτήριο Διοίκησης (Μεταβατικό κτίριο), 1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη 45110, Ιωάννινα].

(Πληροφορίες εδώ και στα τηλέφωνα της Γραμματείας: 26510-07117 και 26510-07257, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gramarts@uoi.gr).

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Aίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται)ΑΙΤΗΣΗ
  • Τίτλος σπουδών ή αποδεικτικό απόλυσης (οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τριταξίου Γυμνασίου ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού, που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους).
Επίσης καλούνται όσοι έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην διαδικασία επιλογής υποψηφίων για την συμμετοχή τους στις εισιτήριες εξετάσεις του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., να υποβάλλουν, από 01 έως και 10 Ιουνίου 2022, τα δικαιολογητικά τους, στα γραφεία του Τμήματος, στην οδό Ικονίου 1, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Έντυπη αίτηση, (η οποία χορηγείται από το Τμήμα ή λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Τμήματος: https://www.vis.auth.gr/anakoinoseis) *(υπάρχει συνημμένο στο τέλος της παρούσας σελίδας).
  2. Τίτλος σπουδών ή αποδεικτικό απόλυσης (οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τριταξίου γυμνασίου ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου σχολείου μέσης εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού).