ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023

  Ο αριθμός των ιδιωτών υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων  το ετος 2023-24 καθορίζεται σε οχτακόσιους πενήντα (850 ) και εκείνων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών σε εξήντα (60). Η κατανομή των θέσεων που εμφαίνονται στους παρακάτω πίνακες ανά σύστημα συμμετοχής και κατηγορία υποψηφίων περιγράφεται λεπτομερώς στο Παράρτημα 2 της παρούσας Προκήρυξης.Δείτε εδώ   ΑΙΤΗΣΕΙΣ:ΜΕΧΡΙ 17/2/2023     ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Όσοι/ες υποψήφιοι/ες έχουν σημειώσει στην αίτηση συμμετοχής (κεφ. III ενότ. Β) ότι υπάγονται σε ειδική κατηγορία (πολύτεκνοι, τέκνα αναπήρων και θυμάτων πολέμου κ.λπ. – τρίτεκνοι), κρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αρχικά με τη γενική σειρά και εφόσον δεν συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα μόρια για την εισαγωγή τους στην οικεία Σχολή, κρίνονται με την αντίστοιχη ειδική κατηγορία.  Συνακόλουθα, οι υποψήφιοι/ες που υπάγονται σε ειδική κατηγορία, διεκδικούν αρχικά την εισαγωγή του ς στις Αστυνομικές Σχολές από τις θέσεις της γενικής σειράς, διαγωνιζόμενοι/ε

Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων ΟΑΕΔ 2021-22

 Η ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22 για το Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων ΟΑΕΔ έχει ξεκινήσει, καθώς η διαδικασία εγγραφών  ολοκληρώνεται στις 20/09/2021 και ώρα 18:00.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι απόφοιτοι της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή των ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXIS στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se- skholeio/eggraphe-se-iek-tou-oaed

Η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση/Εγγραφή σε σχολείο/Εγγραφή σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Στη φετινή χρονιά στο Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων ΟΑΕΔ, θα λειτουργήσουν έξι (6) νέες ειδικότητες, με πολύ μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα οι νέες ειδικότητες για το Α’ εξάμηνο είναι:

  1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  2. Βοηθός Φαρμακείου
  3. Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  4. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
  5. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
  6. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

Το Ι.Ε.Κ. Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ βρίσκεται στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Αθηνών, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26510-68160, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Κ.: http://iek-oaed.ioa.sch.gr/.