Υποβολή Αιτήσεων Γ Κύκλου του Προγράμματος “ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ" (επιταγή 200ευρώ)

 Χθες, 30 Ιουλίου 2021, έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον Α και Β κύκλο του Προγράμματος “ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ”Ειδικά για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί έως και τις 30 Ιουλίου και για τις οποίες αναμένεται ο έλεγχος δικαιολογητικών, οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται σταδιακά για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και θα μπορούν να εκδίδουν τις εγκεκριμένες επιταγές και μετά την καταληκτική ημερομηνία της 30ης Ιουλίου 2021. Επίσης θα μπορούν να υποβάλλουν -εάν επιθυμούν- αίτημα επανεξέτασης έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.
Όλοι οι δικαιούχοι του Α και Β κύκλου που έχουν ήδη εκδώσει ή θα εκδώσουν επιταγές στο προσεχές διάστημα θα μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τις αγορές τους (εξαργύρωση επιταγών) έως και την 1η Νοεμβρίου 2021.
Αναμένεται και ο Γ Κύκλος ο οποίος θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση οικογένειες που είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ στις Β’ και Γ’ εισοδηματικές κατηγορίες (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.000 έως 15.000 ευρώ) και ταυτόχρονα έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα ή έχουν εξαρτώμενο τέκνο με αναπηρία. 

Οι δικαιούχοι, όπως και στους δύο πρώτους κύκλους του προγράμματος της «Ψηφιακής Μέριμνας» θα λάβουν voucher 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε επιλέξιμη δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).