Οδηγός Αίτησης Β’ Κατανομής ΔΩΡΕΑΝ φοιτησης Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ

Οι ημερομηνίες για την υποβολή αίτησης στο  Σύστημα Β Κατανομής θέσεων θα ανακοινωθούν αργότερα  .   Δείτε εδώ τις ανακοινωσεις για τις εισδοχές  στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ Δείτε εδώ τον  Οδηγό χρήσης συστήματος εισδοχής Ελλαδιτών Υποψηφίων για Β κατανομή  δωρεάν φοίτησης  στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ

Πέντε υποτροφίες για σπουδές στην Αμερική

 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 24:00 (ώρα Ελλάδας) λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις πέντε υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο πανεπιστήμιο επιστήμης και τεχνολογίας της Ουάσινγκτον (WUST).

Οι υποτροφίες χορηγούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας με το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (WUST) υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας.
 
Συγκεκριμένα, θα δοθούν δυο υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές σε ενδιαφερόμενους που διαμένουν αποκλειστικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας ύψους 56,700 $ η καθεμία και τρείς υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε πανελλαδικό επίπεδο ύψους 22,680 $ η καθεμία στους εξής επιστημονικούς τομείς:

Για προπτυχιακές σπουδές:
*Πληροφορική (Bachelor of Science in Information Technology (BSIT)
*Διοίκηση Επιχειρήσεων (Bachelor of Business Administration (BBA)

Για μεταπτυχιακές σπουδές:
* Κυβερνοασφάλεια (Master of Science in Cybersecurity (MSCS) )
*Πληροφορική (Master of Science in Information Technology (MSIT)
*Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master of Business Administration (MBA)
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας στα τηλ.: 2432023041και -43.