Εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 2021-22

Για την εισαγωγή σπουδαστών στο Α΄ εξάμηνο σπουδών, στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα αρχίσουν την 6η Σεπτεμβρίου 2021,  τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα υποβληθούν από την 25η Αυγούστου 2021 έως και την 31η Αυγούστου 2021, στην Επιτροπή Παραλαβής και Ελέγχου των δικαιολογητικών των υποψηφίων στα γραφεία του Τμήματος, στην οδό Ικονίου 1, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη (ΤΚ 56430).

      Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Έντυπη αίτηση συμμετοχής, η οποία χορηγείται από το Τμήμα ή λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Τμήματος : https://www.vis.auth.gr/anakoinoseis .
  2. Τίτλος απόλυσης ή αποδεικτικό απόλυσης από την αρμόδια εκπαιδευτική αρχή της χώρας του/της υποψηφίου/ίας (τίτλος Λυκείου ή εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισότιμος τίτλος Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού).
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.